TERUGBLIK WHEELS FOR WISHES EDITIE 2023

Afgelopen zaterdag 17 juni 2023 heeft de derde editie van Wheels for Wishes plaatsgevonden. Het was wederom een unieke belevenis voor de deelnemers en de organisatie.

Het event werd afgetrapt bij het prachtige restaurant Le Jardin in Rucphen waar de ambiance en het weer de warmte hadden die zo goed paste bij het goede doel van dit evenement. Het was ook mooi om te zien dat verschillende deelnemers van de voorgaande editie ook dit jaar zich weer onder het deelnemersveld bevonden. In de ochtend vertelde wenskind Jesse hoe Make-A-Wish hem heeft geholpen tijdens zijn herstel van acute leukemie, waarna hij vervolgens met de vlag alle equipes afvlagde tijdens de start.

De route leidde de deelnemers door de karakteristieke West-Brabantse omgeving in de richting van Zeeland. Dwars door dorpjes en stadjes zoals Bosschenhoofd, Oud Gastel, Kruisland en Steenbergen. In Nieuw-Vossemeer kon iedereen even tot rust komen tijdens een verassende picknick op het terrein van de lokale voetbalvereniging. Vervolgens kon de route weer hervat worden en werd de terugweg ingezet via Tholen, Lepelstraat en langs Bergen op Zoom binnendoor naar Nispen om weer te eindigen bij de start/finish locatie in Rucphen.

Bij de boog stond vervolgens wenskind Martinus en zijn familie met de finishvlag de deelnemers op te wachten. Er was ruim voldoende eten en drinken voor de aanwezige gasten en met de warme zangstem van Frenk4You op de achtergrond werd het een hele gezellige namiddag. Na een kort interview met Martinus was het tijd om zijn zangtalent te laten horen. Met aangrijpende liedjes als ‘Glimlach van een kind’ en ‘Engelbewaarder’ kreeg Martinus van alle aanwezigen de onverdeelde aandacht.

Zoals traditioneel gebruikelijk werden aan het einde het evenement het opgehaalde bedrag voor Make-A-Wish Nederland bekend gemaakt. In totaal is € 24.537,- met de hulp van de deelnemers en sponsoren opgehaald. Een enorm bedrag dat ons in staat stelt om voor veel ernstig zieke kinderen in Nederland hun liefste wens te vervullen om hen kracht en vertrouwen te geven voor de toekomst. Kortom, het was dus ook weer een event met veel impact.

Wil je terugkijken of wil je je alvast laten verleiden voor een volgende editie van Wheels-for-Wishes blader dan eens terug alle foto’s via hieronder.